2. heinäkuuta 2016

JUHANNUS KUVINA


Vieläkö jaksatte juhannusjuttuja? Oli tarkoitus tulla postailemaan meidän juhannustunnelmia jo alkuviikosta, mutta tässä se viikko taas vierähti mahdotonta vauhtia ja nyt mennään jo lauantaissa. Mies aloitti tällä viikolla loman ja aika on mennyt pitkälti näiden meidän asuntokuvioiden pyörittämiseen sekä ihan vaan lomahengailuun perheen kesken.

Mutta tässä nyt meidän tunnelmia viime viikonlopulta eli juhannukselta. Vietettiin tällä kertaa muutama yö miehen vanhempien luona ja otettiin ihan rennosti. Perinteisten saunomisten lisäksi syötiin hyvin, poltettiin kokkoa ja soudeltiin joella. Täysin terveinä ei kuitenkaan saatu juhannusta viettää, sillä Milton sairastui harmillisesti juuri juhannukseksi flunssaan ja oli alkuun aika kipeänä. Pikkumiehellä on nyt keväällä todettu infektioastma, minkä ansiosta kaikki flunssat näyttävät nyt vetävän keuhkot ihan piippuun. Onneksi lääkkeet kuitenkin auttoivat nyt tarpeeksi ja hengitysvaikeudetkin helpottivat sen verran että pärjäiltiin tällä kertaa ilman sairaalahoitoa.

Energiaa pojalla näytti kaikesta huolimatta kuitenkin olevan juhannuksen kohokohta oli selkeästi kokko ja palomiehen roolissa toimiminen, hän pyöri aivan haltioissaan kypärä päässä leikki sammuttelevansa tulipaloa. Ja Mina senkun seuraili muiden touhuja tyytyväisenä.

Miten teillä vietettiin juhannusta?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

2 kommenttia:

  1. Ihana juhannus oli teillä! :) Pakko kysyä, että onko Mina tyttönne kutsumanimi vai pelkkä lempinimi? Kauniita lapsia molemmat! Ihanaa kesää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanaa kesää sinnekin <3 Sanotaan perheen kesken aina Mina, mutta osa sanoo myös Wilhelmina :) Sanoisin kuitenkin että enemmän kutsumanimi kuin pelkkä lempinimi!

      Poista