5. elokuuta 2016

KOTI MYYNNISSÄ
Meidän koti, 84 neliön keskusta-asunto on nyt laitettu myyntiin. Ollaan asuttu tässä hieman reilu kolme vuotta ja ollaan kyllä viihdytty tosi hyvin. Silloin aikanaan kun ensiasuntoamme etsittiin, tuntui asuntotarjonta olevan hyvin vähäistä ja varsinkin meidän kriteerit täyttäviä kerrostaloasuntoja oli tosi vähän tarjolla (keskusta-alue, 2-3 mh). Löydettiin tämä asunto oikeastaan vähän sattuman kautta ja tykästyttiin heti. Tässä oli tosi kiva pohjaratkaisu: kolme makuuhuonetta, kylpyhuoneen lisäksi myös toinen wc, vaatehuone ja iso pitkä parveke. Tykättiin heti tästä, koska tämä oli läpitalon huoneisto ja varsinkin olohuone aivan ihanan iso ja valoisa.

Meidän asunto sijaitsee siis Porvoon keskustassa, vain muutamien korttelien päässä keskustan palveluista, mutta silti hyvin rauhallisella asuinalueella. Toki tässä menee autotie vieressä, mutta se ei ole mikään iso pääväylä eikä liikenteen melu ole meitä täällä häirinnyt. Tässä on kouluja, päiväkoteja ja leikkipuistoja ihan lähettyvillä, joten täällä on helppo liikkua ilman autoakin. Alueella on myös paljon empirepuutaloja, mikä tekee tästä myös todella kauniin ja viihtyisän asuinalueen. 

Muutettiin tänne miehen kanssa aikoinaan kaksistaan ja vajaa vuosi siitä eteenpäin saatiinkin jo lapsi. Meidän taloyhtiö on tosi rauhallinen ja meidän perhe oikeasti varmaan se eniten meteliä tuottava poppoo täällä. Hissiä talossa ei toki ole, mutta asutaan heti ensimmäisessä kerroksessa (pohjatasanteelta yhdet raput ylöspäin) ja esimerkiksi rattaita on ollut helppo säilyttää vaunuvarastossa.

Ollaan myös remppailtu meidän kotia tässä vuosien saatossa pikkuhiljaa vähän vaaleampaan tyyliin. Kun muutettiin, täällä vallitsi päävärinä aikalailla ruskea/puunväri ja päätettiin vaihtaa lattiat kokonaan valkoiseen laminaattiin. Seiniä ollaan maalailtu ja niistä löytyy valkoisen eri sävyjä, vaaleaa beigeä, vaaleansinistä ja lisäksi eteisessä vähän tummempi harmaa tehosteseinä. Keittiöhän me uusittiin viime kesänä ja se onkin ehdottomasti tämän kodin kaunein osa.

Tämä on ollut oikeasti aivan ihana koti ja näiden seinien sisälle mahtuu paljon tunnesiteitä. Tuntui kyllä vähän haikealta laittaa tämä myyntiin, kun mikään pakko meillä ei olisi tästä edes lähteä ja mahduttaisiinkin tänne vielä oikein hyvin. Tässä on kolme makuuhuonetta ja säilytystilaakin ihan mukavasti. Elämäntilanteet kuitenkin aina muuttuvat ja niin se vaan olisi nyt se omakotitalo mikä tuntuisi meille tällä hetkellä parhaimmalta ratkaisulta. Nyt pitäisi vaan löytää tälle kodille uudet yhtä rakastavat omistajat, jotta pystyttäisiin etenemään uuden kodin suhteen.

Myynti-ilmoitus löytyy sekä Oikotien että Etuoven sivuilta.

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

5 kommenttia:

 1. Meillä kans kodin myyminen ajankohtaista. Ihana koti on teillä <3 oletko itse ottanu myyntikuvat? Sitä oon paljon miettinyt että kannattaako itse ottaa vai osaako ne välittäjät ottaa sellaisia edestavia kuvia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 En ole itse ottanut meidän myyntikuvia ja oon käsittänyt, että osa välittäjistä kuvaa itse mutta moni käyttää kyllä ihan valokuvaajaa! :)

   Poista
 2. Ai te olette Porvoolaisia :) Jotenkin mennyt sellainen tieto ihan ohi, tai ehkä et ole sitä pitänyt niin esillä täällä. Teillä on oikein kaunis ja harmoninen sisustus. Tsemppiä asunnon myyntiin! Joko seuraava on kiikarissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Porvoolaisia ollaan :) Asuttiin kyllä miehen kanssa Helsingissä monenmonta vuotta, mutta palattiin tänne takaisin :) Kiitos! Seuraava on ehkä kiikarissa, mutta oma pitäisi saada ensin alta pois.. :)

   Poista
 3. Kaunis ja Valoisa koti teillä! Hyvin olet osannut sisustaa :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista