27. elokuuta 2016

UUTTA PAPUA


Papun tämän syksyn malliston drop1 tuli myyntiin eilen ja myös meille kävin ostamassa muutamat must have -jutut. Polvipaikat oli ehdottomasti saatava molemmille lapsille ja päädyin ottamaan sekä Miltonille että Minalle burgundyn väriset, koska tuo väri on vaan aivan ihana ja sopii mielestäni sekä pojalle että tytölle oikein hyvin. Ja koska olen nyt ihan hurahtanut tähän samisteluun niin tätä tämä nyt tulee olemaan, molemmille on saatava samanlaista.

Tykkään Papun laadusta tosi paljon ja meiltä löytyy heidän vaatteitaan sekä lapsilta että itseltäni. Vaatteiden kangas on mukavan jämäkkää mutta silti joustavaa ja kestää tuon meidän riehutaaperonkin leikeissä ihmeen hyvin. Meillä on nämä samat polvipaikkalegginsit ollut Miltonilla mustina käytössä nyt puoli vuotta ja ne ei ole menneet miksikään, vaikka niillä on rymytty leikkipuistoissa yms. Papun legginsit on mielestäni aika kapoista mallia ja sopii siksi varsinkin tuolle meidän hoikalle taaperolle tosi hyvin. Näistä menee kyllä sama koko tosi pitkään, 86/92 kokoa meillä käytettiin nimittäin jo pojan ollessa 8kk ikäinen (ja vauvanpullea) ja nyt käytössä on 98/104 koko. Toisaalta taas Minalle otin näistä 62/68 koon mikä kyllä vastaa hyvin sitä kokoa mitä neiti muissakin vaatteissa tällä hetkellä käyttää.

Lisäksi oli ihan pakko saada nuo uudet ihanat mustat rusettipipot sekä tytölle että itselleni. Noloa tai ei, mutta tänä syksynä aiotaan neidin kanssa kyllä vähän piposamistella! Mulla oli itselläni keväällä käytössä tuo sama pipo raidallisella rusetilla ja nyt halusin kokomustan.

Nyt on kyllä alkusyksy ollut aikamoista lastenvaatteiden hankintaikaa, vähän kaikista mallistoista on tullut hankittua uutta ja second handinakin aika paljon. Toisaalta olen saanut myös myytyä ison kasan lasten pieneksi jääneitä vaatteita ja katselin juuri että ainakin pojan paitavarastot kaipaavat yhä täydennystä. Tällä hetkellä kaapit myös tuntuvat vielä olevan aika täynnä kesävaatteita, mutta niitä tuskin enää paljoa tulee esille kaivettua.

Löytyikö teille jotain Papun uudesta mallistosta?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

6 kommenttia:

 1. Voih kun raskisi vielä nuo ostaa, mutta olen tuhlannut liikaa! :O

  VastaaPoista
 2. Kysyn vähän postauksen vierestä..mutta mitä oot tykänny teijän tuplista? Mitä plussia tai miinuksia? Itsellä hankinta talven aikana ajankohtaista ja kovin houkuttaisi nuo bugikset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tykännyt tosi paljon! Ne on tosi ketterät ja kevyet, mitkä ainakin kaupungissa liikkuessa oon kokenut tosi positiiviseksi. Mulla on tekeillä meidän käyttökokemuksista ihan kunnon postaus, yritän saada sen pian valmiiksi :) Mutta suosittelen!

   Poista