22. syyskuuta 2016

KUULUMISIA VIDEOLLA

Nyt tulisi vähän vaihtelua näihin blogiteksteihin, kuvattiin nimittäin yhdessä lasten kanssa lyhyt video meidän kuulumisista. Vielä vaatii vähän totuttelemista oppia katselemaan itseään videolta, mutta koska tykkään haastaa itseäni niin pakkohan tätäkin on kokeilla. Tässä siis meidän touhuja ja kuulumisia.

Laatu on myös mitä on, video nimittäin jotenkin vähän kärsi kun latasin sen nettiin, koneella näytti vielä ihan hyvältä. Eli niinkuin näkyy, näissä videojutuissa riittää vielä vähän opiskelemista. Mutta mikäli nämä teitä kiinnostaa niin voisin alkaa oikeasti vähän opiskelemaan näiden tekemistä ja tehdä näitä jatkossa ehkä useamminkin. Rohkeasti saa myös kertoa mikäli teillä on jotain aiheideoita mitä voisi tulevaisuudessa videoilla käsitellä!
SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSA, FACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

10 kommenttia:

 1. Kiva oli kuulla teidän kuulumisia videolla :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tämä video!Jatkossakin ehdottomasti olis kiva nähdä teidän kuulumisia näin videolta. Tykkään ite katsella ainakin sellaisia my day pätkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kuvata lisää! My day -aihe on hyvä idea, kiitos :)

   Poista
 3. Olipas kiva video! Pääsi jotenkin lähemmäksi teitä :)

  VastaaPoista
 4. Oli tosi kiva kuulla teidän kuulumisia välillä videon muodossa!:)

  VastaaPoista
 5. Ihana, teidän lapset on kyllä niin kauniita <3
  Jännityksellä seuraan teidän talojuttua. Ihanaa kuulla myös, että sulla on aikaa käydä omassa harrastuksessa. Se on niin henkireikä, että välillä pääsee hetkeksi pois sieltä kotoa. Kuullostaa ehkä ainakin lapsettomien korvaan kamalalta, mutta myönnän ainakin itse olevani niiiin paljon parempi äiti, jos pääsen välillä pois kotoa :)

  Onnea myös 6kk Minalle <3 Luin nyt nää sun uusimmat kaikki kerralla, muistinkohan kommentoida kaiken :P hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 <3

   Olen ollut kyllä niin innoissani tuosta omasta harrastuksesta nyt :) Pääsee hetkeksi ihan toiseen maailmaan irtautumaan :D

   Poista