26. syyskuuta 2016

ONNEN PALASIA


Tämä vaihe syksyä on vaan niin kaunis. On jo mukavan viileä, mutta ei vielä kuitenkaan kylmä. Varsinkin aurinkoisina päivinä sitä haluaa vaan viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona ja tankata tätä fiilistä ennen pimeää loppusyksyä.

Huomaan olevani täynnä energiaa ja alkanut taas pitämään yhteyttä ystäviin ja läheisiin enemmän. Raskausaika on mulle selkeästi sellaista kotiaikaa ja oikeastaan koko edellinen vuosi on tullut viihdyttyä enimmäkseen omissa oloissa. Kun vertaa tätä hetkeä vaikka viime syksyyn, jolloin alkuraskaus oli juuri vaihtumassa toiselle kolmannekselle, olen hyvin erilaisissa tunnelmissa. Energiaa ja intoa kaikkeen tuntuu olevan taas kolminkertaisesti enemmän ja huomaan ikäänkuin astuneeni siitä tietystä horroksesta pois. Nyt jaksaa taas harrastaa, huolehtia itsestä ja muistaa oman ydinperheen lisäksi myös niitä muita itselle tärkeitä ihmisiä.

Loppukesästä murehdin blogin jatkoa, mutta onneksi päädyin jatkamaan. Motivaatio kirjoittamiseen on lisääntynyt nyt huimasti ja huomaan innostuneeni taas kuvailemaankin enemmän. Lapset ovat myös alkaneet nukkumaan yhtäaikaisesti päiväunia, joten iltapäivisin on taas paremmin aikaa istuskella blogin parissa reilun tunnin ajan ja juoda samalla kahvia. Tämä on se mitä kaipasin Miltoninkin ollessa vauva, sen yhden oman jutun johon uppoutua päivien aikana lastenhoidon ja siivouksen lomassa.

Mainitsinkin jo videolla meidän tulevista asumisjärjestelyistä muutaman seuraavan kuukauden ajalle. Väliaikaiskoti tulee olemaan vähän kauempana liikenneyhteyksistä ja koska meillä on vain yksi auto niin tullaan päivisin olemaan paljon omissa oloissamme. Toisaalta ihan hyvä vähän rauhoittua metsän keskellä ennen kiireistä remontintäyteistä loppuvuotta. Täytyy vaan toivoa että tätä aurinkoista syksyä jatkuisi mahdollisimman pitkälle, jotta päästäisiin lasten kanssa liikkumaan paljon metsässä ja muuta kivaa mitä täällä keskustassa ei tule oikeastaan ikinä tehtyä.

Millaisissa syystunnelmissa teillä ollaan?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti