24. syyskuuta 2016

PUOLI VUOTTA SITTEN ♥


Tasan puoli vuotta sitten pitkän odotuksen jälkeen meidän ihana tyttömme viimein saapui maailmaan. Synnytys oli pitkä ja koko prosessi kesti kokonaisuudessaan melkein kaksi vuorokautta. Muistan miettineeni jossain vaiheessa niiden järkyttävien lääkkeellisten supistusten lomassa, että mikä ihme kropassani oikein on kun se pistää synnytykselle niin kovasti vastaan eikä auta pientä maailmaan niinkuin kuuluisi. Kunnes sitten vuorokauden käännyttyä 24.3. torstain puolelle päätti neiti keskellä yötä että nyt on aika tulla maailmaan. Kun tuo tuuheatukkainen kaunein pieni tyttö lopulta syliimme saatiin, ei pitkällä synnytyksellä ollut enää merkitystä. Hän oli viimein siinä, niin hentona ja niin täydellisenä.

Nyt tuo pieni vastasyntynyt tyttö on kasvanut tomeraksi puolivuotiaaksi neidiksi, jolla on jo oma erityinen paikka perheessämme. Hän on kasvanut niin osaksi meitä neljää, että tuntuu kuin toinen olisi ollut siinä aina. Tuo puolivuotias utelias prinsessa kampeaa itsensä istumaan käsien varaan, ryömii jatkuvasti eteenpäin kohti kiinnostavia kohteita, huojuu konttausasennossa, on äärettömän kiinnostunut isoveljestään ja perheen kissasta, hymyilee paljon, puuhailee lattialla pitkälti itsekseen ja kaikkein mieluiten leikkisi veljensä pikkuautoilla mikäli vain saisi. Hän vaikuttaa samalla avoimelta ja samalla vähän aralta, ei kiihdy nollasta sataan sekunneissa mutta osaa kyllä pahoittaa mielensä ihan sopivissa määrin.

Puolen vuoden ajan ollaan saatu jo tutustua, mutta paljon on vielä opittavaa toisistamme. Tällä hetkellä sitä toivoisi ajan kulkevan vaan mahdollisimman hitaasti, onneksi vauvavuosi on vasta puolessa välissä. Nämä puolivuotiskuvat otin tänään meillä kotona ja vaikka valokuvaus on itselläni vasta hyvin harjoittelutasolla, niin näistä tuli oikeastaan aika kivoja.

Onnea rakas Wilhelmina Edla Emelie! 

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

6 kommenttia:

  1. Apua! Meneekö aika tosiaan näin nopeasti. Muistan kun ilmoitit teidän kuopuksen syntymästä ja meidän esikoinen syntyi kaksi kuukautta myöhemmin. Vasta se tapahtui ja nyt jo puoli vuotta! Onnea neidille <3

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ihana pieni suloisuus! Onnea puolivuotiaalle prinsessalle❤️

    VastaaPoista