25. marraskuuta 2016

NIITÄ TAVALLISIA KUULUMISIA

Melkein aina kun olen kysellyt teiltä postaustoiveita, olen saanut vastaukseksi että niitä ihan tavallisia arkikuulumisia. Jostain syystä unohdan aina niitä kuitenkin kirjoittaa ja ehkä sitä perusarkea tulee enemmän jaettua Instagramin puolella kuvien yhteydessä. No mitä meille sitten näiden uhmakiukkujen ja remonttijuttujen lisäksi oikein kuuluu?

Ihan hyvää meille oikeastaan kuuluu, tavallista lapsiperheen marraskuista arkea elellään joskin vähän poikkeavissa olosuhteissa. Päivät rytmittyvät Miltonin kerhon, ulkoilujen ja ystävien treffaamisen mukaan, aamut täyttyvät aktiviteeteista ja iltapäivät lapset nukkuvat. Tehdään samoja juttuja mitä aiemminkin, mutta meidän omaisuus kulkee tällä hetkellä Ikea-kasseissa ja matkalaukuissa ja syksyllä alkanut konmaritus-projektini on nyt kyllä totaalisesti jäissä.

Viikonloput ollaan aikalailla oltu jatkuvassa liikkeessä. Ollaan käyty valitsemassa laattoja ja suunnittelemassa tulevaa keittiötä, reissattu sukujuhlissa ja oltu polttareissa sun muuta. Sunnuntaina on varmaan pakko taas lähteä Ikeaan remonttijuttujen vuoksi, mutta huomenna olin suunnitellut viettäväni piiitkästä aikaa ihan kahdenkeskistä aikaa esikoiseni kanssa ja koska Miltonin mielestä tässä maailmassa ei vaan ole mitään yhtä siistiä kuin paloautot niin ajattelin viedä toisen paloturvallisuusviikon vuoksi järjestettävään Päivä Paloasemalla -tapahtumaan ja samalla voitaisiin käydä jossain syömässä, ihan vain me kaksi. Tuntuu niin hyvältä päästä antamaan sitä kahdenkeskistä huomiota vihdoin myös Miltonille, viimeiset kahdeksan kuukautta kun olen ollut niin kiinni Wilhelminassa.

Huomaan myös saaneeni taas otteen tästä blogista ja kesäisen kirjoitustukoksen jälkeen motivaatio on  noussut nyt kovasti ja tänne on taas helppo tulla kirjoittamaan. En tiedä johtuuko se tästä pimeästä marraskuusta vai yleisesti vähän stressaavasta muutosvaiheesta elämässä, mutta täällä ollaan viime aikoina menty aika syvällisissä tunnelmissa. Olen aiemminkin sanonut, että tällä blogilla ei ole koskaan ollutkaan mitän selkeää tiettyä tyyliä, vaan aiheet ja jutut vaihtelevat sen mukaan mistä kulloinkin tuntuu hyvältä kirjoittaa. Nyt on selkeästi ollut vaan aika avautua, mutta pian tunnelma varmasti muuttuu taas vähän kevyemmäksi ja alan kirjoittelemaan enemmän mm. remontiin ja sisustukseen liittyviä juttuja. Mutta sellaiseksihan tämä blogi tuli alunperinkin perustettua, aidoksi paikaksi missä pystyisin kirjoittamaan meidän elämästä ja niistä asioista mistä milloinkin tuntuu hyvältä kirjoittaa.

Ensi viikollahan blogi täyttääkin sitten kokonaiset 3 vuotta! Aika kauan on tullut tätä hommaa tehtyä ja on ollut niin kiva seurata minkä ihanan vakinaisen lukijajoukon tämä blogi on pikkuhiljaa näiden vuosien aikana saavuttanut. Mulla olikin ajatuksena kirjoittaa tästä bloggaus-aiheesta ensi viikolla vähän enemmänkin. Synttäreiden kunniaksi tiedossa on myös mm. kivoja arvontoja sekä blogin FB-sivulla että Instagramissa, joten pysykäähän sielläkin kuulolla.

SEURAATHAN BLOGIA JO FACEBOOKISSA?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti