21. helmikuuta 2017

KOHTA MUUTETAAN

 
  


Blogissa on tässä kuussa ollut hiljaista kuin huopatossutehtaalla, mutta tosielämässä meidän perheessä on vauhtia ja menoa kyllä riittänyt. Remontti on loppusuoralla ja on ollut pakko kiihdyttää tahtia, jotta saadaan talo pian asumiskuntoon. Lisäksi alkukuusta aloitin itse uuden työni NOSH-edustajana, joten tässä uuden opettelussa blogi on jäänyt hieman taka-alalle. Täällä ollaan tuulispäänä juostu asioilta toiselle, mies on ollut kaiken vapaa-ajan ja enemmänkin raksalla ja  lapset on olleet hoidossa kun itse olen käynyt kutsuilemassa. Mutta pakko sanoa, että on kyllä tehnyt niin hyvää päästä tekemään tätä omaa juttua, se on osoittautunut todella kivaksi ja samalla olen päässyt vähän tuulettumaan tästä kotonaolosta. Johan tässä on kuitenkin kohta kolme kuukautta oltu käytännössä yksinhuoltajana, joten oma aika on tullut ihan tarpeeseen.

Meidän remontti on kestänyt nyt siis kohta kokonaiset kolme kuukautta ja muutaman viikon sisään meidän olisi tarkoitus vihdoinkin päästä muuttamaan. Vaikka kaikki alkaa olla ihan hyvällä mallilla jo niin tekemistä vielä on ja lattiat on esimerkiksi kokonaan vielä hiomatta. Vielä muutama viikko sitten talo oli täysi työmaa, mutta nyt kun siellä on käynyt niin se on pikkuhiljaa alkanut näyttämään jo kodilta. Valitettavasti mulla ei ole vielä näyttää kunnollisia kuvia esimerkiksi keittiöstä, wc:stä ja kylppäristä, koska kaikkialla on vielä niin paljon remonttipölyä ja tavaraa muutenkin. Mutta kalusteet alkaisi suurimmaksi osaksi olla paikoillaan enkä kyllä malta odottaa että pääsen näyttämään kuvia lopputuloksesta!

Mutta ihana siitä tulee ja niin meidän tyylinen. Vaaleaa ja yksinkertaista höystettynä pienillä persoonallisilla yksityiskohdilla. Lapsille tulee yksi iso yhteinen huone, meille vanhemmille vähän pienempi makuuhuone vaatehuoneella ja lisäksi alakerrassa kylpyhuoneen yhteydessä on takkahuone, jonka kunnostus jää nyt kyllä täysin muuton jälkeiseen aikaan. Tällä hetkellä se on nimittäin täynnä huonekaluja ja muuta tavaraa, joten se saa toimia säilytyspaikkana siihen asti että päästään siirtämään kaikki niiden oikeille paikoille.

Tämä on kyllä ollut rankka projekti, mutta varmasti palkitseva nyt kun vihdoin ollaan pääsemässä sinne asumaan ja pystytään konkreettisesti näkemään mitä tällä kaikella vaivalla ollaan saatu aikaan. Iso remontti + pikkulapsiarki oli tosiaan aika iso pala kakkua, mutta onneksi kohta voi sanoa että ohi on.

Mitä odotan eniten? No aamukahvin keittämistä uudessa keittiössä, uuden pesukoneen ja kuivausrummun testausta, viikonloppusaunomisia koko perheen kesken ja kuitenkin eniten ihan vaan sitä että päästään taas pitkästä aikaa koko perhe viettämään kiireetöntä aikaa yhdessä paikassa jota  voidaan pian kutsua kodiksi.

SEURAATHAN JO BLOGIA FACEBOOKISSA?

2 kommenttia:

  1. Koska esittelet teidän kotia ja pohjapiirustusta? Ja vaikka romut ja tavarat edelleen hakisivatkin paikkaa, Älä välitä. Sen mielenkiintoisempia ovat kuvatkin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ollut ihan superkiire, joten en yksinkertaisesti ole ehtinyt. Mutta pian! :D

      Poista