30. maaliskuuta 2017

KAKSI PIENTÄ PIRAATTIA


Meidän pienet piraatit NOSH-haalareissaan, onhan nämä nyt vaan niin suloinen parivaljakko. Joka toinen minuutti kinataan leluista ja muista, mutta sitten ollaan taas parhaita ystäviä. Kun lastenmallisto ilmestyi viime kuussa, tilasi Milton itselleen heti tuon sinivihreän haalarin, koska rakastaa kaikkea sinisen sävyistä ja tykkäsi kovasti piraateista. Tykästyin itse myös tuohon puuteriroosaan tosi paljon ja näistä löytyikin ihanat samisteluhaalarit sisaruksille. 

Meillä on täällä vielä muuttolaatikoita kasoittain nurkissa ja tavarat etsivät edelleen paikkaansa, mutta ehkä me tämä koti tässä pikkuhiljaa saadaan kuntoon. Nyt muuton jälkeen on tullut taas käytyä läpi lasten pieneksi jääneitä vaatteita. Mima on kasvanut edelleen pituutta hitaamman puoleisesti, joten pystytään käyttämään edelleen samaa vaatekokoa kuin syksyllä, mutta Milton on nyt saanut kunnon kasvupyrähdyksen ja moni vaate jäänyt yhtäkkiä pieneksi. Seuraavaksi olisi vuorossa pojan viimevuotisten kesävaatteiden läpikäynti ja myyntiinlaitto.

Kiire tuntuu vaan kokoajan tässä arjessa olevan ja nytkun tuo meidän neitikin jo kävelee (ja vauhdilla), huomaan etten enää oikein pysty tekemään mitään ylimääräistä päiväsaikaan ilman että jossain puolella taloa taas tapahtuu. Onneksi tuo neiti on kuitenkin hieman harkitsevampi tapaus kuin veljensä tuossa iässä eikä ihan sellainen suinpäin säntäilijä, vaikka ihan vilkas kyllä Mimakin on. Meillä on ensi viikolla yksivuotisneuvolakäynti niin voisin kyllä sitten taas kirjoitella vähän pimun kuulumisia.

Mitä kaikkea oma kevääni sitten pitää sisällään? Kaikenlaisen arjen aherruksen lisäksi mm. kodin laittoa, huonekaluhankintojen suunnittelemista, juhlia, NOSH-edustajan töitä, teatteriharrastusta sun muuta kivaa. Kesäksi ilmoittauduin nyt tekemään opintoja, joten paljon kaikkea siis luvassa kevät-kesälle. Rakastan kyllä niin paljon tätä vaihetta, kun lumet alkaa sulaa ja aurinko alkaa taas paistaa. Sitä saa itsekin hirmuisesti enemmän energiaa taas omaan arkeen tuosta kaikesta lisääntyvästä valosta!

Mikäli haluaisit pitää omat Nosh-kutsut tai muuten tilata vaatteita kauttani, niin FB-ryhmääni Emmin NOSH-ystävät voi vapaasti liittyä. Nythän julkaistiin juuri uusi naistenmallistokin niin ryhmästä löytyy paljon sovituskuvia.

Mitä teidän kevät pitää sisällään?

SEURAATHAN BLOGIA JO FACEBOOKISSA?

2 kommenttia:

 1. Onpa ihania kuvia sun lapsista 💛 Mullakin tulossa ensimmäiset Nosh kutsut kuun lopulla, jännää!! Jos päivissä olisi tosi mielenkiintoista olla Noshin tai Pompin edustaja 💛☺

  -Vilma

  www.so-up.fi/byvilma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Toivottavasti oli kivat kutsut, mikäli sulla jo ne on ollut! :)

   Poista